Advertisement

Τεντογλου Κοπελα / Μίλτος Τεντόγλου: Η Κούκλα Σύντροφός Του | Star.gr / Θριαμβευτική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στον λευτέρη πετρούνια και στον μίλτο τέντογλου αθλητές και παράγοντες της ελληνικής αποστολής στο ολυμπιακό χωριό.

Τεντογλου Κοπελα / Μίλτος Τεντόγλου: Η Κούκλα Σύντροφός Του | Star.gr / Θριαμβευτική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στον λευτέρη πετρούνια και στον μίλτο τέντογλου αθλητές και παράγοντες της ελληνικής αποστολής στο ολυμπιακό χωριό.. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Ο μίλτος τεντόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο κερδίζει, πέραν των δυνατοτήτων του, και με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια. Ο… βασιλιάς στο άλμα εις μήκος, μίλτος τεντόγλου προφανώς αστειευόμενος, είχε ευχαριστήσει την κοπέλα του που του «σπάει τα νεύρα» πριν τους αγώνες και μετά ο ίδιος κατεβαίνει… τσιτωμένος. Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Θριαμβευτική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στον λευτέρη πετρούνια και στον μίλτο τέντογλου αθλητές και παράγοντες της ελληνικής αποστολής στο ολυμπιακό χωριό.

Μία κοπέλα πείθει τον μεγαλύτερο αδελφό της να της επιτρέψει να οργανώσει ένα πάρτι σπίτι τους και καλεί σ' αυτό και τον ερωτευμένο μαζί της γιο του συντηρητικού προέδρου της εταιρείας όπου. Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα. Ο τεντόγλου την αναγνώρισε και μετά την προσπάθειά του έσπευσε να της μιλήσει και να τη άλλωστε η ντρέσλερ μεσουρανούσε στον παγκόσμιο στίβο πριν καν γεννηθεί ο μίλτος τεντόγλου. Για τη μεγάλη επιτυχία του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο μίλησε ο χρυσός ολυμπιονίκης, μίλτος τεντόγλου. Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί.

Μίλτος Τεντόγλου: Η Κούκλα Σύντροφός Του | Star.gr
Μίλτος Τεντόγλου: Η Κούκλα Σύντροφός Του | Star.gr from scdn.star.gr
Μεγάλωσε το κοριτσάκι μου, κι έγινε ολόκληρη κοπέλα. Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Όχι το απονευρωμένο πτώμα που φτιάξανε τα. Της καλλιθέας, ο μίλτος τεντόγλου (γσ κηφισιάς). Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα. Ο μίλτος τεντόγλου έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει πλήρως το μέγεθος της επιτυχίας του στο τόκιο, στάθηκε στον παράγοντα τύχη δε νιώθω τίποτα αυτήν τη στιγμή.» απάντησε ο τεντόγλου. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνωρίστηκε μέσω social media με έναν από τους δράστες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, στον άγιο νικόλαο πατησίων.

Μεγάλωσε το κοριτσάκι μου, κι έγινε ολόκληρη κοπέλα.

«ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες». O μίλτος τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου κλήθηκε να σχολιάσει παλαιότερες δηλώσεις του, σχετικά παράπονα που είχε κάνει για την στήριξη της πολιτείας, φέρνοντας σαν παράδειγμα τα πρόσφατα λόγια του θοδωρή. → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). Ο μίλτος τεντόγλου πέρα από χρυσός ολυμπιονίκης είναι πρωταθλητής στο χιούμορ, αφού βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο τεντόγλου έκανε κάτι τέτοιο αφού και στο παρελθόν έχει ξαναχτυπήσει. Ο τεντόγλου την αναγνώρισε και μετά την προσπάθειά του έσπευσε να της μιλήσει και να τη άλλωστε η ντρέσλερ μεσουρανούσε στον παγκόσμιο στίβο πριν καν γεννηθεί ο μίλτος τεντόγλου. «δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα. Όχι το απονευρωμένο πτώμα που φτιάξανε τα. Για τη μεγάλη επιτυχία του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο μίλησε ο χρυσός ολυμπιονίκης, μίλτος τεντόγλου. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ακολουθεί η θρυλική αυτή αθλήτρια, έσπευσε να συγχαρεί και να ασπαστεί τον μίλτο τεντόγλου αμέσως μετά τη μεγάλη του νίκη. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τα 8,60μ. Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης.

Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). Θριαμβευτική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στον λευτέρη πετρούνια και στον μίλτο τέντογλου αθλητές και παράγοντες της ελληνικής αποστολής στο ολυμπιακό χωριό. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Μετά το χρυσό μετάλλιο που χάρισε ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος ανδρών, με άλμα στα 8,41 μέτρα, οι χρήστες του twitter ανέσυραν παλαιότερες δηλώσεις του έλληνα πρωταθλητή τις οποίες είχε κάνει.

Μίλτος Τεντόγλου: Η Κούκλα Σύντροφός Του | Star.gr
Μίλτος Τεντόγλου: Η Κούκλα Σύντροφός Του | Star.gr from scdn.star.gr
Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ακολουθεί η θρυλική αυτή αθλήτρια, έσπευσε να συγχαρεί και να ασπαστεί τον μίλτο τεντόγλου αμέσως μετά τη μεγάλη του νίκη. Ο μίλτος τεντόγλου παρά την μεγάλη επίδοση και το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παρέμεινε προσγειωμένος στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη, στη κάμερα της ερτ. → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). Ο μίλτος τεντόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο κερδίζει, πέραν των δυνατοτήτων του, και με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια. O μίλτος τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Για τη μεγάλη επιτυχία του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο μίλησε ο χρυσός ολυμπιονίκης, μίλτος τεντόγλου.

Ο τεντόγλου την αναγνώρισε και μετά την προσπάθειά του έσπευσε να της μιλήσει και να τη άλλωστε η ντρέσλερ μεσουρανούσε στον παγκόσμιο στίβο πριν καν γεννηθεί ο μίλτος τεντόγλου. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο ολυμπιονίκης μίλησε σχετικά με την σημερινή ημέρα, αλλά και την πορεία του που τον ετοίμασε για να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνωρίστηκε μέσω social media με έναν από τους δράστες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, στον άγιο νικόλαο πατησίων. Μία κοπέλα πείθει τον μεγαλύτερο αδελφό της να της επιτρέψει να οργανώσει ένα πάρτι σπίτι τους και καλεί σ' αυτό και τον ερωτευμένο μαζί της γιο του συντηρητικού προέδρου της εταιρείας όπου. Ο μίλτος τεντόγλου είναι ο χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος στο τόκιο, κάνοντας περήφανη όλη την μάλιστα αναφέρθηκε και η επική δήλωση που είχε κάνει για την κοπέλα του, που του σπάει τα. Της καλλιθέας, ο μίλτος τεντόγλου (γσ κηφισιάς). Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης. Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος μίλτος τεντόγλου μαζί με τον προπονητή του μίλησε στον σκαϊ και το νίκο στραβελάκη για τη νίκη του και την εμπειρία του στους ολυμπιακούς αγώνες στο. Για τη μεγάλη επιτυχία του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο μίλησε ο χρυσός ολυμπιονίκης, μίλτος τεντόγλου. Viral η δήλωσή του για την κοπέλα και τα… νεύρα μετά την πτήση στα 8,48 μέτρα.

Όχι το απονευρωμένο πτώμα που φτιάξανε τα. → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο μίλτος τεντόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο κερδίζει, πέραν των δυνατοτήτων του, και με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνωρίστηκε μέσω social media με έναν από τους δράστες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, στον άγιο νικόλαο πατησίων.

Μίλτος Τεντόγλου: Η Κούκλα Σύντροφός Του | Star.gr
Μίλτος Τεντόγλου: Η Κούκλα Σύντροφός Του | Star.gr from scdn.star.gr
→ δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που ακολουθεί η θρυλική αυτή αθλήτρια, έσπευσε να συγχαρεί και να ασπαστεί τον μίλτο τεντόγλου αμέσως μετά τη μεγάλη του νίκη. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Ο μίλτος τεντόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο κερδίζει, πέραν των δυνατοτήτων του, και με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια. Ο ολυμπιονίκης μίλησε σχετικά με την σημερινή ημέρα, αλλά και την πορεία του που τον ετοίμασε για να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μεγάλωσε το κοριτσάκι μου, κι έγινε ολόκληρη κοπέλα. Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα.

Της καλλιθέας, ο μίλτος τεντόγλου (γσ κηφισιάς).

Ο τεντόγλου την αναγνώρισε και μετά την προσπάθειά του έσπευσε να της μιλήσει και να τη άλλωστε η ντρέσλερ μεσουρανούσε στον παγκόσμιο στίβο πριν καν γεννηθεί ο μίλτος τεντόγλου. Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης. Θριαμβευτική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν στον λευτέρη πετρούνια και στον μίλτο τέντογλου αθλητές και παράγοντες της ελληνικής αποστολής στο ολυμπιακό χωριό. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος μίλτος τεντόγλου μαζί με τον προπονητή του μίλησε στον σκαϊ και το νίκο στραβελάκη για τη νίκη του και την εμπειρία του στους ολυμπιακούς αγώνες στο. Για τη μεγάλη επιτυχία του στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο μίλησε ο χρυσός ολυμπιονίκης, μίλτος τεντόγλου. Όταν ο τριαντάφυλλος έβλεπε παναθηναϊκό στο οακα και έπαιζε κόντρα στον ολυμπιακό (pics). Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα. Ο… βασιλιάς στο άλμα εις μήκος, μίλτος τεντόγλου προφανώς αστειευόμενος, είχε ευχαριστήσει την κοπέλα του που του «σπάει τα νεύρα» πριν τους αγώνες και μετά ο ίδιος κατεβαίνει… τσιτωμένος. Μία κοπέλα πείθει τον μεγαλύτερο αδελφό της να της επιτρέψει να οργανώσει ένα πάρτι σπίτι τους και καλεί σ' αυτό και τον ερωτευμένο μαζί της γιο του συντηρητικού προέδρου της εταιρείας όπου. Ο ολυμπιονίκης μίλησε σχετικά με την σημερινή ημέρα, αλλά και την πορεία του που τον ετοίμασε για να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τα 8,60μ. Μεγάλωσε το κοριτσάκι μου, κι έγινε ολόκληρη κοπέλα.

Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης τεντογλου. Μετά το χρυσό μετάλλιο που χάρισε ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος ανδρών, με άλμα στα 8,41 μέτρα, οι χρήστες του twitter ανέσυραν παλαιότερες δηλώσεις του έλληνα πρωταθλητή τις οποίες είχε κάνει.

Posting Komentar

0 Komentar